Kosten van een samenlevingscontract

Een prima samenlevingscontract waarin opgenomen de gangbare juridische regelingen om problemen bij uit elkaar gaan of overlijden te voorkomen, hoeft niet veel geld te kosten. Bij Samenwonen Online zijn jullie voor slechts € 275,-- all in klaar (dit bedrag is inclusief de kosten voor de wettelijke controles, kosten Kwaliteitsfonds Notariaat, CTR-kosten en de BTW).

Na het verstrekken van de opdracht ontvangen jullie van ons vooraf per e-mail een factuur. Deze dient vooraf te worden betaald. Na ontvangst van de betaling zullen wij voor jullie aan de slag gaan.

Indien jullie na ontvangst van de ontwerpakte met toelichting om welke reden ook besluiten de opdracht in te trekken, is een tarief van € 100,-- ex btw verschuldigd aangezien wij op dat moment het grootste gedeelte van de benodigde werkzaamheden al uitgevoerd hebben. Het teveel betaalde bedrag zal door ons worden teruggestort.

Als jullie er voor kiezen om bij volmacht te tekenen, komen er kosten voor het legaliseren van jullie handtekeningen bij een notaris bij jullie in de buurt. Deze kosten verschillen per notaris. Deze kosten bedragen doorgaans tussen € 10 en € 30 per persoon. Om verassingen te voorkomen kunt u vooraf informeren bij de betreffende notaris.