banner_home_image

Samenwonen
Online

Wist je dat voor samenwoners in de wet niks is geregeld? Je kunt jouw afspraken helder en duidelijk vastleggen in een samenlevingscontract. Via Samenwonen Online is een rechtsgeldig samenlevingscontract snel, makkelijk en voor €295,- all in geregeld via Notarispraktijk Interwaert.

banner_home_image_cta

Vul het formulier in of neem contact met ons op!

Hoe werkt het?

Een goed notarieel samenlevingscontract is een must. Het maken van een samenlevingscontract is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Met Samenwonen Online vul je samen alle gegevens online in. Jullie krijgen eerst een nota die betaald moet worden voordat er een dossier aangemaakt wordt. Notarispraktijk Interwaert gaat dan voor jullie aan de slag en maakt binnen één tot vijf werkdagen het ontwerp van de akte. Jullie ontvangen deze in pdf-vorm per email met daarbij een heldere toelichting.

 

Bij akkoord met de inhoud van de ontwerp-akte kunnen jullie bij ons op het notariskantoor in Hardinxveld-Giessendam de akte komen ondertekenen.

De voordelen

1.

Je vult samen op je gemak alle gegevens in.

2.

De opdracht wordt afgehandeld door Notarispraktijk Interwaert.

3.

Doordat wij in één keer alle gegevens van jullie krijgen, kunnen we de opdracht efficiënt verwerken. Het proces verloopt snel en accuraat!

4.

Je ontvangt altijd binnen vijf werkdagen de ontwerp-akte met daarbij een heldere toelichting.

5.

Alles voor een scherp tarief van €295,- all in!

Over samenwonen

Woon je samen maar ben je niet getrouwd? En heb je ook geen geregistreerd partnerschap? Dan staat er niets in de wet wat er gebeurt als één van jullie overlijdt of jullie uit elkaar gaan. In een samenlevings­contract (ofwel samenlevings­overeenkomst) kun je allerlei afspraken vastleggen.

 

Een samenlevingscontract dat bij de notaris is vastgelegd, voldoet aan de eisen van de Belastingdienst voor fiscaal partnerschap en ook aan de eisen die pensioenfondsen stellen.

text_image

Start hier met jouw samenlevingscontract

Je start hier met het opstellen van het samenlevingscontract.
We vragen om je persoonsgegevens en je kunt aangeven wat je wilt vastleggen in het samenlevingscontract.

Procedure: wanneer je dit formulier hebt ingediend, ontvang je een opdrachtbevestiging met een nota die je kunt afrekenen.
Na betaling gaan wij direct voor je aan de slag.

  • Onderdeel van Notarispraktijk Interwaert
  • Binnen 5 werkdagen een concept akte
  • Vragen tijdens het invullen? Bel: (0184) 612 933

Veelgestelde vragen

short_faq_cta_image

Heb je een vraag?

Je kunt ons bellen of ga
naar onze contactpagina!